Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Als vrijwilliger bij JEUN krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, waardevolle ervaringen op te doen en een positieve impact te hebben op de levens van anderen.

Word jij vrijwilliger bij JEUN? 

Onze lokale dienstencentra zijn een bruisende gemeenschap waar mensen samenkomen, nieuwe vaardigheden leren en vriendschappen sluiten. Als vrijwilliger bij JEUN speel je een essentiële rol in het ondersteunen van de diensten en activiteiten die we aanbieden. Of je nu graag je talenten wil delen, anderen wil helpen of gewoon betrokken wil zijn bij je buurt, er zijn talloze mogelijkheden om bij te dragen.

Wat kan je al vrijwilligers voor ons beteken?

  • Gastvrijheid: Help bij het verwelkomen van bezoekers, begeleid ze naar de juiste locaties en bied ondersteuning bij evenementen en activiteiten.
  • Activiteiten: Assisteer bij de organisatie en uitvoering van verschillende activiteiten, zoals workshops, lezingen, spelletjesmiddagen, creatieve sessies, ....
  • Vervoer: Bied ondersteuning bij het vervoeren van onze bezoekers van en naar het dienstencentrum, naar hun afspraak of ondersteun hen bij het doen van boodschap als onderdeel van onze Minder Mobielen Centrale.
  • Administratie: Help bij administratieve taken, zoals het beantwoorden van telefoontjes, het bijhouden van registraties en het verstrekken van informatie aan bezoekers.

Als vrijwilliger bij JEUN maak je deel uit van het team. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je vaardigheden en interesses worden afgestemd op de juiste vrijwilligerstaken.

Als vrijwilliger krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, waardevolle ervaringen op te doen en een positieve impact te hebben op de levens van anderen. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor onze vrijwilligers, zodat je deel kunt uitmaken van een hechte gemeenschap.

Ben je klaar om je tijd en energie te investeren in een zinvolle vrijwilligerservaring? Neem contact met ons op via onderstaande knop of telefonisch via 051 27 27 10 om meer te weten te komen over onze vrijwilligerswerking. We verwelkomen je graag in ons team en kijken ernaar uit om samen te werken aan het creëren van een warme en levendige omgeving voor iedereen in onze dienstencentra.

Vacature voor vrijwilligers

Chauffeur Minder Mobielen Centrale

Ben je op zoek naar een zinvolle manier om je tijd en vaardigheden te gebruiken? Wil je graag iets teruggeven aan de gemeenschap en mensen helpen die moeite hebben om zich te verplaatsen? Dan is deze vrijwilligersvacature bij de Minder Mobielen Centrale perfect voor jou!

Chauffeur busje

Als vrijwillige chauffeur van ons busje ben je verantwoordelijk voor het veilig en comfortabel vervoeren van deelnemers naar en van verschillende activiteiten. Je speelt een essentiële rol in het mogelijk maken van deelname en het bevorderen van sociale interactie.

Begeleider smartphone (1 op 1) in JEUN De Zilverberg

Als vrijwilliger voor 1-op-1 smartphone lessen voor JEUN De Zilverberg ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van individuele deelnemers in het ontdekken en begrijpen van de mogelijkheden van hun smartphone.

Op de hoogte blijven?

Ontvang je graag de interessantste JEUN-nieuwtjes per e-mail? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.