Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inschrijven

Hoe inschrijven

Klaar om je binnenkort bij ons te komen "Jeunen"? Wij zijn alvast blij je te mogen verwelkomen en je hier te begeleiden doorheen het inschrijvingsproces voor onze diensten of activiteiten. 

 

Wat moet je weten?

Inschrijven kan online of ter plaatse in een van onze JEUN-dienstencentra.

  • Schijf je graag online in? Dat kan door op de inschrijvingsknop te drukken bij de info over de activiteiten waar je graag voor wil inschrijven op onze website. 
  • Kom je liever langs om in te schrijven? Vergeet dan zeker je identiteitskaart niet. 

Je betaalt bij inschrijving het volledige inschrijvingsgeld cash of met bancontact. 

  • Het inschrijvingsgeld kan terugbetaald worden bij uitschrijving, tot een week vóór de start van de activiteit.

Aanbod: Blader door ons uitgebreide aanbod van activiteiten en kies degene die het beste aansluit bij jouw interesses en leerdoelen. We bieden een breed scala aan onderwerpen en niveaus, dus er is voor elk wat wils.

Informatie: Klik op de activiteit van je keuze om gedetailleerde informatie te bekijken, zoals de inhoud, duur, startdatum en eventuele vereisten. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie zorgvuldig doorleest voordat je je inschrijft.

Inschrijfformulier: Op de detailpagina van je activiteit vind je een knop naar het inschrijfformulier. Vul alle verplichte velden in met je persoonlijke gegevens, zoals je naam, contactgegevens en eventuele voorkeuren of opmerkingen.

Betaling: Selecteer de gewenste betaalmethode en voltooi de betaling om je inschrijving te bevestigen. We bieden verschillende veilige en gemakkelijke betaalopties om aan jouw behoeften te voldoen.

Bevestiging: Zodra je inschrijving en betaling zijn ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail met alle details, inclusief de startdatum, locatie en eventuele voorbereidingsinstructies. Bewaar deze informatie goed, zodat je goed voorbereid aan je activiteit kan beginnen.

Hoe werkt onze inschrijvingsmodule?

Om je online in te schrijven voor een activiteit van JEUN, volg je simpelweg de onderstaande stappen:

  • Surf op onze website naar de activiteit waarvoor je wenst in te schrijven en druk op de knop "klik hier om in te schrijven".
  • Inschrijven is steeds met een login. Deze login kan ook gebruikt worden bij inschrijvingen van Stad Roeselare, Koers,... Heb je ooit online ingeschreven voor een activiteit van de stad of van Koers? Dan heb je geen nieuwe login nodig en kan je gewoon deze gebruiken. 
  • Heb je nog geen login? Klik dan op "Aanmelden als nieuwe gebruiker".
  • Door in te schrijven voor een van onze cursussen, krijg je ook automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief. Wil je deze niet ontvangen? Dan kan je steeds uitschrijven. 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan gerust contact met ons op. We staan steeds voor je klaar om een handje te helpen.

Vrijetijdspas

Je kan bij inschrijving voor onze activiteiten gebruikmaken van de vrijetijdspas. Op deze manier krijg je een korting van 25%. De vrijetijdspas is er voor inwoners van Roeselare die het statuut voor verhoogde tegemoetkoming heeft bij het ziekenfonds.

Twijfel je of je hier recht op hebt? Dan kan je voor meer info terecht bij:

Op de hoogte blijven?

Ontvang je graag de interessantste JEUN-nieuwtjes per e-mail? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.