Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ons jaarthema

Waarom een jaarthema?

Naast ons vast aanbod gaat JEUN ook aan de slag met een jaarthema. Een thema dat ons inspireert en verbindt doorheen een jaar en de rode draad vormt voor al onze activiteiten, evenementen en initiatieven.

Binnen ons jaarthema organiseren we activiteiten, lezingen en workshops. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen kan deelnemen, leren en bijdragen aan het thema op zijn of haar eigen manier.

JEUN: geeft je energie!

Dit jaar staan een deel van de activiteiten van JEUN in teken van ons jaarthema "JEUN, geeft je energie!". Want wij geloven dat zich Jeunen niet alleen een verrijking van kennis en vaardigheden is, maar ook een bron van energie en enthousiasme. In JEUN streven we naar een omgeving die barst van positieve energie. Energie in ons hoofd, energie in ons lijf en energie ons hart. 

We geloven dat wanneer je gepassioneerd bent over wat je doet, je gemotiveerder en veerkrachtiger bent om jouw doelen te bereiken. Binnen ons jaarthema van "geeft je energie!" is er ook ruimte voor vernieuwing en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. We willen je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden en kennis op te doen die jouw horizon verbreden. Bij ons krijg je de kans om jouw grenzen te verleggen en je potentieel volledig te benutten.

Wil je weten welke activiteiten kaderen binnen ons jaarthema? Zoek dan naar het icoontje van de lamp.