Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vervoersdiensten

Mobitwin (Minder Mobielen Centrale) samen met boodschappendienst

Mobitwin staat in voor het vervoer van senioren en minder mobiele personen. Voor een bezoek aan de dokter, de mutualiteit of zelfs voor een vriendenbezoek wordt een vrijwillige chauffeur gezocht die je ter plaatse brengt. 

Via de boodschappendienst kan je samen met een vrijwilliger van de Minder Mobielen Centrale winkelen. Indien het niet mogelijk is om zelf mee te gaan, kun je de vrijwilliger ook de boodschappen voor jou laten doen.

Hoeveel kost het?

Als gebruiker betaal je jaarlijks €12,00 lidgeld.

Per rit rekenen we een vergoeding van €1,00 aan voor administratiekosten.

Verder betaal je € 0,40 per kilometer. Deze vergoeding begint te lopen vanaf het moment dat de chauffeur zijn eigen woning verlaat en eindigt wanneer hij terug thuiskomt.

We rekenen een minimum van 7 km per rit aan.

In geval van boodschappen kan je de chauffeur vragen even ter plaatse te wachten of om je te begeleiden. Vanaf een half uur wachttijd vragen we een vergoeding van € 1,50 per halfuur.

Onmiddellijk na de rit wordt er rechtstreeks betaald aan de chauffeur. Indien gewenst kan je ook een factuur krijgen.

Hoe aanvragen?

De ritten zelf kunnen elke werkdag aangevraagd worden tussen 9.00 en 12.00 uur.

Dit moet minstens twee werkdagen op voorhand gebeuren, anders kunnen we geen vervoer garanderen. Dit kan enkel als je lid bent.

Wenst u lid te worden van de MMC?

Bel dan tijdens de kantooruren naar het nummer 051 24 60 50.

 

Vervoer naar JEUN Ten Elsberge en JEUN Schiervelde

Je komt graag naar JEUN, maar je raakt er niet op eigen kracht? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bekijken samen wat er mogelijk is om jou op te halen met ons busje.

Voor een rit naar een activiteit betaal je dan heen en terug 4,60 euro, enkel is dan 2,30 euro. Neem je een maaltijd in JEUN dan betaal je 1,20 euro voor heen en terug.